-7%

Работен офис стол SAMBA RC - бордо SC

btl-3520838_5Carmen

Работният стол Samba RC е удобна и практична офис мебел с елегантен дизайн и фина изработка. Офис столове Carmen, отличаващи се с качество и функционалност, са предназначени за офис обзавеждане и гарантират ефективна експлоатация за дълъг период от време. 

17309 лв18612 лв
В цената има включен данък на стойност 2885 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
СравниКомпактен, практичен и удобен
Офис стол SAMBA RC е класически стол със стилна визия, който ще се впише във всяко помещение, в което искате да съчетаете класа, уют и комфорт. Изцяло облицован с еко кожа, офис стол SAMBA RC ще преобрази офиса или дома ви и ще внесе нов полъх на свежест и елегантност. Снабден е с хромирани подлакътници и база, които гарантират издръжливостта и и стабилността му през годините на експлоатация. Офис стол SAMBA RC разполага с вграден газов амортисьор, благодарение на който ще определите точната височина на стола спрямо бюрото и собствения си ръст. Регулируемият люлеещ механизъм ще ви осигури спокойствието и релаксацията, необходими след всеки работен ден. Доверете се на класически стил, насладете се на комфорта, който ви предлага офис стол SAMBA RC, и изпитайте му практичните му свойства.

Нека ръцете си почиват
Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Ползотворна работа в съчетани с релаксираща почивка
Отпуснете се удобно на вашия офис стол и се залюлейте. Доказано е, че люлеенето успокоява ума и създава настроение. Благодарение на люлеещия механизъм, с който е снабден вашият стол, имате възможността да се насладите на  релаксираща почивка след ползотворния работен ден.

Силиконови колелца
Силиконовите колелца, монтирани на полипропиленова база, ви дават неограничена свобода да се придвижвате бързо и лесно из стаята или офиса, както и да позиционирате вашия стол на желаното място. Материалът, от който са направени, не позволява надраскване на повърхността под стола. Изключително безшумни при движение, силиконовите колелца ще допринесат за спокойната атмосфера във всяко помещение.

Почувствай свобода на движение
Осигурете си бърз и лесен поглед върху обстановката навсякъде около вас благодарение на функцията за завъртане на 360 градуса  в която и да е посока. Почувствайте се неограничени и безгрижни. Възползвайте се от механизма, с който е снабден всеки стол от серия офис столове Carmen, и позволете на движенията ви да бъдат свободни и естествени.

Максимално натоварване: до 120 кг
Функциите и качествата на офис стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете с в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си – вашият комфорт е гарантиран.

Компактна опаковка и лесно транспортиране
Продуктите от серия офис столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съответните компоненти, както и инструкции за монтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.

Размери и характеристики
При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите в „Спецификации“ под снимките.Спецификации

 • Тип стол
  Работен стол
 • Материал
  Еко кожа
 • Материал серия
  Premium
 • Тип механизъм
  Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
 • Тип на база
  Хром
 • Подлакътници
  да
 • Материал подлакътници
  Хром / Еко кожа
 • Газов амортисьор
  да
 • Коригиране височина
  да
 • Регулируем люлеещ механизъм
  да
 • Цялостна височина
  89 - 102 см
 • Ширина
  54 см
 • Дълбочина
  61 см
 • Дълбочина седалка
  41 см
 • Височина седалка от земята
  45 - 58 см
 • Дължина облегалка
  44 см
 • Максимално натоварване
  120 кг