Работен офис стол Carmen 7033 - червено - черен

btl-3520224_1Carmen

Работният офис стол Carmen 7033 е модел, който ще привлече мигновено погледа ви с контрастираща комбинация от цветове, облегалка от първокласна мрежа, прибиращи се подлакътници и галещи окото форми

18678 лв
В цената има включен данък на стойност 3113 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни
Качество и свеж дизайн

Освен с модерен и разчупен дизайн, работният офис стол Carmen 7033 ще ви впечатли и с висококачествените материали, които са използвани за неговата изработка. Облегалката е решена в мрежа, която е изключително здрава и еластична. Това допринася за вашия комфорт, тъй като мрежата позволява постоянна циркулация на въздух и не допуска спарване. За голямата и мека седалка е използвана плътна мрежеста материя, която се отличава с голяма износоустойчивост.


Прибиращи се подлакътници

Едно от основните преимущества, с което ще ви очарова работният офис стол Carmen 7033 са неговите удобни и подвижни подлакътници, които може да приберете назад с едно движение. Механизмът, който е използван за тях е изключително лесен – необходимо е само да хванете подлакътника с ръка и да го избутате назад, като по този начин ще го приберете плътно до облегалката. Благодарение на тази функция, столът е подходящ за комбинация с всяко бюро и може да бъде приспособен към различните ситуации.


Коригиране на височината

Благодарение на вградения в базата на стола газов амортисьор, вие сами може да регулирате неговата височината според вашия ръст. Това става с помощта на ръчка, която се подава под дясната половина на седалката. Необходимо е да я хванете с пръсти и леко да я подигнете, докато намерите най-добрата за вас височина. Разстоянието на седалката от земята може да варира в границите от 40 до 48 см.


Люлеещ механизъм

За да се погрижи в максимална степен за вашия комфорт, работният офис стол Carmen 7033 е оборудван с така наречения tilt tension механизъм или регулируем люлеещ механизъм. С негова помощ ще се радвате на пълна релаксация в моментите на отдих от натовареното ежедневие. Имате възможност да настроите силата, с която се люлее стола или да го фиксирате в изправено положение.


Завъртане на 360°

Работният офис стол Carmen 7033 ви дава пълна свобода на движенията, като позволява завъртане на 360°. Това ви дава възможност във всеки един момент да смените своята посока и с лекота да общувате с всички около вас.


Стабилна основа и силиконови колелца

Работният офис стол Carmen 7033 е завършен със стабилна звездовидна основа, която е изработена от първокачествен полипропилен в бял цвят. Тя е допълнена от 5 силиконови колелца, с които столът се придвижва плавно и безшумно по всякакви повърхности, без да оставя следи.


Максимално натоварване

Работният офис стол Carmen 7033 е подходящ за хора с максимално тегло от 100 килограма. За да сте напълно удовлетворени от стол си, винаги го избирайте спрямо структурата и теглото на вашето тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за вашият комфорт през целия ден, а така съответно и за вашето здраве и благополучие.


Компактна опаковка

Вашият работен офис стол ще бъде доставен в разглобено състояние и внимателно опакован в кашон. Към него ще получите и подробна инструкция за монтаж и указания за последователността при сглобяване, които да следвате.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите в "Спецификации".


Спецификации

 • Тип стол
  Офис стол
 • Материал
  Мрежа
 • Тип механизъм
  Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
 • Тип на база
  Полипропилен
 • Подлакътници
  да
 • Материал подлакътници
  Полипропилен
 • Коригиране височина
  да
 • Регулируем люлеещ механизъм
  да
 • Цялостна височина
  86 - 94 см
 • Ширина
  58 см
 • Дълбочина
  55 см
 • Дълбочина седалка
  46 см
 • Височина седалка от земята
  40 - 48 см
 • Дължина облегалка
  46 см
 • Максимално натоварване
  100 кг
 • Повдигащи се подлакътници
  да