Посетителски стол LIMBER - черен

btl-3520793Carmen

LIMBER е удобен посетителски стол със стабилна и изключително лека конструкция. Той е идеално решение за големи зали за семинари, конференции, лекции и други събития, тъй като позволява да захванете няколко стола един за друг и да създадете свързана редица. Моделът има възможност за поставяне на столовете един в друг (стифиране) за по-лесно транспортиране и съхранение, без да заема много място. Столът е облечен с висококачествена дамаска, която е устойчива на износване и приятна на допир. За по-лесно почистване дамаската от облегалката може да се отстрани. 

Безплатна доставка
21889 лв
В цената има включен данък на стойност 3648 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни
Съвременен дизайн и високо качество

Посетителски стол LIMBER се отличава от повечето подобни модели с модерна и едновременно раздвижена и изчистена визия. Той е изключително лек и същевременно стабилен и здрав, благодарение на висококачествените материали изработени за изработката му. Неговата удобна седалка и висока облегалка за гърба, ще осигурят комфорт, на всеки който се настани в него. Те са покрити с висок клас дамаска, която е устойчива на износване и мека на допир. Дамаската на облегалката е под формата на калъфка с дискретна велкро лента, което позволява лесно да я свалите и почистите при необходимост, а междувременно столът продължава да изглежда все така добре и без нея.   


Практичност и функционалност

Посетителски стол LIMBER може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация като свържете няколко стола под формата на пейка или цял ред. Бързо и лесно може да захванете няколко стола един за друг посредством застъпване на краката на съседните столове. Също толкова лесно може да ги разделите, за да ги преподредите спрямо вашите нужди и пространството, с което разполагате.

 

Максимално натоварване: до 130 кг

Посетителски стол LIMBER е с надеждна и сигурна конструкция, която може да понесе голямо натоварване. Той е подходящ за хора до 130 кг.  


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Вашият посетителски стол пристига внимателно опакован в разглобен вид за лесно и безпроблемно транспортиране. Подробен списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж ще намерите приложени към кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт. 


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите в „Спецификации“.   


Спецификации

 • Тип стол
  Посетителски
 • Материал
  Дамаска
 • Тип на база
  Полипропилен
 • Цялостна височина
  96 см
 • Ширина
  56 см
 • Дълбочина
  53 см
 • Дълбочина седалка
  39 см
 • Височина седалка от земята
  48 см
 • Дължина облегалка
  48 см
 • Максимално натоварване
  130 кг