Ниска цена в България

Смарт крушка Woox R5077 GU10 RGB+WW Smart LED Spot

8435350740771WOOX

Смарт крушка Woox R5077 GU10 RGB+WW Smart LED Spot. Съвместима с Amazon Alexa (Echo and echo Dot) и Google Assistant за гласов контрол (устройство Alexa и устройство Google Home се продават отделно) и IFTTT

3720 лв
В цената има включен данък на стойност 620 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
СравниОписание


Смарт крушка Woox R5077 GU10 RGB+WW Smart LED Spot. Съвместима с Amazon Alexa (Echo and echo Dot) и Google Assistant за гласов контрол (устройство Alexa и устройство Google Home се продават отделно) и IFTTT. Не е необходим хъб - Работи с всеки 2,4 GHz Wi-Fi рутер, без да е необходим отделен хъб или платена абонаментна услуга.


*Управлявайте светлините си от всяко място с таблета или смартфона си, като използвате безплатното приложение за дома Woox

Rgb с димируем мек топъл бял цвят за персонализирано осветление.

*Задаване на графици, таймери и сцени и осветлението улеснява живота ви.


Управлявайте светлината отвсякъде


Използвайки Wi-Fi, можете да управлявате Woox Smart Spotlight без концентратор или допълнителен хардуер. Smart Spotlight се инсталира толкова лесно, колкото стандартната крушка, и се свързва с вашия домашен Wi-Fi за нула време чрез безплатното приложение Woox Home. Woox Home също ви позволява да управлявате осветлението си с вашия смартфон или таблет, включително регулиране на яркостта, настройка на графици и сцени и проследяване на използваната енергия. За допълнително удобство можете да използвате гласа си, за да контролирате Woox Smart Spotlight, когато сте сдвоени с Amazon Alexa и Google Assistant.


Гласов контрол


Woox Smart Spotlight работи директно с Amazon Alexa и Google Assistant за управление на вашите устройства чрез гласов контрол. Задайте име на всеки Smart Spotlight и просто комуникирайте с тях по име, когато правите гласова команда. Можете също така да създадете група за всички ваши интелигентни устройства и да ги контролирате с една команда.


Не е необходим хъб


Woox Smart Spotlight работи с всеки Wi-Fi рутер (2.4GHz Band), без да е необходим отделен хъб или платена абонаментна услуга.


Дистанционно


Можете да управлявате дистанционно осветлението си, където и да сте. С технологията за гео-локация вашите светлини могат дори да ви посрещнат вкъщи или да се изключат автоматично, когато напуснете дома си. Всичко е свързано с опростяване на живота ви и осигуряване на спокойствие по умен и полезен начин.


Задайте лесно графици


Настройте светлините да се включват в предварително зададено време, така че светлините да светват, когато се приберете у дома. Можете дори да настроите стаите да светят по различно време. И разбира се, можете да оставите лампите да се изключват постепенно през нощта, така че никога да не се притеснявате дали сте оставили включени светлини.


Спецификации


4,5W , 380LM

Корелирана цветна температура: RGB + WW 2700K

Основен тип: GU10

Напрежение: 220-240VAC 50 / 60Hz

Протокол: WIFI IEEE 802 / 11b / g / n 2.4Ghz

Продължителност на живота: 30000 часа живот

Работна температура: -10- + 40 ℃

Материали: Топлопроводими пластмаси + ADC12 + PC

Размери: 50 * 50 * 70 мм

Свързани продукти

Смарт видео звънец Woox R4957Смарт видео звънец Woox R4957