Трапезен стол PAOLA - какао / слонова кост

Carmen

Трапезните столове на Carmen са стилни и удобни решения за Вашата трапезария. Те са меки, комфортни и практични, за да предразполагат към спокойна и хармонична обстановка. Създадени са да удовлетворят всички ваши изисквания и да ви помогнат да се насладите на прекрасни мигове със семейството и приятелите ви.

Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Трапезен стол PAOLA е изработен от масивно каучуково дърво и разполага със стилен дизайн, удобна облегалка и омекотена седалка. Подходящ е за обзавеждане на кухни, кухненски кътове, трапезарии, ресторанти и други заведения за хранене, като ефектни комбинации се постигат с различни модели трапезни маси от колекцията мебели за трапезария на Carmen. Удобство и стил


Трапезен стол PAOLA е стилна мебел, внасяща естетика в интериора. Изработката от масивно каучуково дърво и висококачествена, износоустойчива дамаска допринася за надеждността, стабилността и издръжливостта на модела и гарантира за оптималната му експлоатация. Интересният дизайн на облегалката придава елегантна разчупеност на визията. Омекотената седалка, фиността на дамаската и леката извивка в областта на кръста придават уникалност на модела и същевременно подсилват усещането за комфорт. За да създадете приятна и уютна атмосфера, впечатляваща със стилна аранжировка, комбинирайте трапезен стол PAOLA с дървени трапезни маси от колекцията мебели за трапезария на Carmen и се насладете на крайния резултат в компанията на своите близки и приятели.

Фина и мека дамаска


Масивната каучукова дървесина в изработката на столовете ефектно се съчетава с фиността на дамаската. Съвършената й мекота при допир с кожата предизвиква постоянен прилив на приятни усещания, запазвайки качеството на комфорта ви независимо от смяната на сезона и климатичните условия. Високата степен на устойчивост на износване и издръжливост правят дамаската изключително предпочитан материал за тапицерия на мебели с ежедневна експлоатация. Разнообразието от цветове, десени и модели на трапезни столове Carmen ви дава възможността да избирате спрямо стила на вашия интериор и собствените ви предпочитания и вкус.Надеждна опора


Краката на столовете са от естествен дървен материал. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Масивната структура на дървото, използвано в изработката на мебели, създава усещане за близост с природата и внася изтънченост, комфорт и уют в обстановката. Здравата конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.