-11%

Трапезен стол Carmen 9972 - сив

btl-3530296_1Carmen


Трапезните столове на Carmen са стилни и удобни решения за Вашата трапезария. Те са меки, комфортни и практични, за да предразполагат към спокойна и хармонична обстановка. Създадени са да удовлетворят всички ваши изисквания и да ви помогнат да се насладите на прекрасни мигове със семейството и приятелите ви.

11278 лв12672 лв
В цената има включен данък на стойност 1880 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни


Модерен стил и удобство


Ако искате трапезария с модерен, минималистичен дизайн и съвременно обзавеждане, то Carmen 9972 са идеалните столове. Моделът съчетава изчистена визия и удобство. Неговата широка и извита седалка обгръща тялото, осигурявайки опора не само за кръста, но и за ръцете. С Carmen 9972 ще се радвате на комфорт, както в ежедневието, така и на дългите празнични вечери със семейството.


Надеждна и стабилна основа


Трапезният стол Carmen 9972 има лека, но стабилна конструкция от букови крака с интересни форми и извивки. Те осигуряват здрава и надеждна основа за тялото, а цветът на естествена дървесина внася усещане за уют. Седалката на стола е направена от полипропилен, което улеснява почистването ѝ, а нейните светли и неутрални цветове правят стаята по-просторна и лесно се съчетават с останалия интериор.

Перфектното съчетание


Ако имате нужда от подходяща маса за съчетание с вашите нови столове, разгледайте цялата колекция от трапезни мебели на Carmen. Моделът може да се комбинира с маса с букови крака като Azalia X или с маса с масивна основа, каквато е SIRIUS.

Максимално натоварване до 100 кг


Трапезният стол Carmen 9972 е проектиран да издържи на натоварване до 100 кг. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.