Трапезен стол Carmen 9967 - жълт

btl-3530263Carmen

Трапезните столове на Carmen са стилни и удобни решения за Вашата трапезария. Те са меки, комфортни и практични, за да предразполагат към спокойна и хармонична обстановка. Създадени са да удовлетворят всички ваши изисквания и да ви помогнат да се насладите на прекрасни мигове със семейството и приятелите ви.

8316 лв
В цената има включен данък на стойност 1386 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Нестандартен, но удобен дизайн


Трапезният стол Carmen 9967 е модел с лека конструкция и широка седалка, подходящ както за обзавеждане на дома, така и за заведения за бързо хранене със съвременен интериор. Той прави впечатление със своята нестандартна визия и комбинацията от букови крака с цветна седалка и облегалка, изработени от полипропилен.


Надеждна и стабилна основа


Carmen 9967 е лек, но стабилен трапезен стол със здрави крака от бук, които осигуряват надеждна основа за тялото, а цветът на естествена дървесина внася усещане за уют. Горната част на модела е направена от полипропилен, което улеснява почистването на стола. Може да избирате от няколко цвята, за да съчетаете възможно най-добре с останалия интериор.
Перфектното съчетание


Трапезният стол Carmen 9967 може да се съчетае с трапезна маса с букови крака. Особено подходяща е масата Azalia X, както и моделите Yasmin, които се предлагат в няколко цвята и в различни размери.
Максимално натоварване до 100 кг.


Трапезният стол Carmen 9967 е проектиран да издържи на натоварване до 100 кг. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.