Трапезен стол Carmen 327 - тъмно кафяв

btl-3530161Carmen

Трапезните столове на Carmen са стилни и удобни решения за Вашата трапезария. Те са меки, комфортни и практични, за да предразполагат към спокойна и хармонична обстановка. Създадени са да удовлетворят всички ваши изисквания и да ви помогнат да се насладите на прекрасни мигове със семейството и приятелите ви.

8778 лв
В цената има включен данък на стойност 1463 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Лукс и класа


Трапезен стол Carmen 327 разчита на две основни "оръжия", за да ви впечатли - класен дизайн и страхотен комфорт. Първото се дължи на сполучливата форма на седалката и облегалката, които образуват едно цяло с много приятна заоблена визия. Висококачествената еко кожа също допринася за елегантния облик на стола, както и металните крака, изпълнени в същия цвят като кожата. Второто "оръжие", комфортът", трапезен стол 327 дължи също на умелото боравене с повърхностите и съчетанието на седалка и облегалка в едно. Резултатът е силно ергономично и удобно място за сядане. За пълна хармония в дома или заведението, може да комбинирате стол Carmen 327 с някоя от трапезните маси от колекцията - например маса Yasmin или маса Tamarind.
Надеждна опора


Краката на столовете са от здрав метал с изчистен, фин и елегантен дизайн. Здравата метална конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.
Съвършена завършеност


Трапезен стол Carmen 327 се комбинира чудесно с подобната по дизайн и конструкция трапезна маса Yasmin D. Съчетаването им води до хармония и завършен вид в трапезния интериор. За постигане на интересен и артистичен резултат, може да комбинирате различни цветове столове и маси.
Максимално натоварване: 100 кг


Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.