-15%

Дървен стол Task - бук

btl-3520875Carmen

Столът на Carmen Task e  удобн и надежден избор.Изработен от качествени метални елементи, скрепени в солидна конструкция, столът осигурява стабилна и безпроблемна употреба. 

4301 лв5059 лв
В цената има включен данък на стойност 717 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
СравниНадеждност и лесна поддръжка


Ако търсите достъпен посетителски стол, който да комбинира семпъл, стилен дизайн и надеждност – стол TASK е вашият избор. Изработен от качествени метални елементи, скрепени в солидна конструкция, столът осигурява стабилна и безпроблемна употреба. Металът е прахово боядисан и покритието е особено издръжливо на износване. Дървените плоскости на седалката и облегалката предлагат сравнително високо ниво на комфорт, доколкото това е възможно за този тип столове. Голямо предимство на TASK е изключително лесното му почистване, което го прави особено подходяща мебел за учебни и възпитателни заведения. Металните крака на стола завършват с пластични капачета, които осигуряват стабилен контакт с подовата повърхност без опасност от приплъзване, като освен това предпазват настилката от надраскване.

Максимално натоварване: до 100 кг


Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда.