-34%

Трапезна маса VEK L - графит

btl-3530607_1Carmen

Трапезната мас VEK L притежава масивна структура, която съчетава стъклен плот, V-образни крака и метална основа. За изпълнението на този отличителен и нестандартен дизайн са използвани материали с високо качество и здравина. VEK L е част от колекцията мебели за обзавеждане на трапезария Carmen, която включва маси, столове и комплекти от двете. 

Безплатна доставка
41580 лв62700 лв
В цената има включен данък на стойност 6930 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Демонстрация на вкус


Трапезната маса VEK L се отличава с необичайния си, изискан и раздвижен дизайн. Още на пръв поглед се вижда, че тя е различна от масовите, класически модели трапезни маси. В нейната основата стои метална плоча, от центъра на която се издига V-образната база, играеща ролята на крака. Тази интересна форма няма как да остане незабелязана и да не привлече погледите и възхищението на вашите гости.

За изработката на базата е използван висококачествен МДФ в цвят гранит, който има вид на масивна каменна плоча и създава усещане за сила и лукс. Плотът на масата е направен от здраво, закалено 10 милиметрово стъкло, през което може да се наслаждавате на елегантната и стилна база.
Масивна и стабилна база


За стабилността на масата се грижи нейната ефектна и масивна V-образна база, която гарантира надеждност и сигурност. Тя е изработена от здрав и устойчив МДФ материал и подкрепена от металната правоъгълна основа.
Идеалните партньори


Kолекцията трапезни мебели Carmen предлага богат избор от столове, сред които може да намерите идеалните партньори за вашата трапезна маса VEK L. Тя може да се съчетае чудесно с трапезен стол Carmen 370-1, както и с много други модели комбиниращи кожа и хром, които подхождат прекрасно на стила на VEK L.