-22%

Разтегателна трапезна маса KRAKOW - карамел

btl-3530986Carmen


Трапезни маси от серия маси Carmen се предлагат в елегантна и стилна визия. Всеки един модел кухненски маси придава очарование на помещението, а функционалността им е незаменима за всяко домакинство. Изключителното разнообразие от маси за трапезария ще задоволи всеки вкус и ще изпълни дори и най-високите изисквания за интериора на вашия дом.

Безплатна доставка
1,23420 лв1,58400 лв
В цената има включен данък на стойност 20570 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

KRAKOW е луксозна трапезна маса с механизъм за разтягане. Изработена е от висококачествени материали - неръждаема стомана, МДФ и керамика. 


Лесен монтаж

Всички кухненски и трапезни маси се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно за всеки, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите всеки един модел от серията.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Предлаганите от нас трапезни маси се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Краката са пакетирани отделно. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите в „Спецификации“.

Спецификации

 • Материал
  МДФ, Керамика
 • Дебелина на плот
  21 мм
 • Дължина маса
  120 - 150 см
 • Ширина маса
  80 см
 • Височина маса
  76 см
 • Разтягане
  да
 • Материал основа
  Неръждаема стомана