-31%

Холна маса VEK - графит

btl-3530607Carmen


Бъдете новатори в собствено си обзавеждане и проявете оригиналност при аранжирането на вашите мебели за дома. С неповторимия си дизайн, холни маси от серия Carmen ще провокират нестандартни идеи у вас.


Безплатна доставка
23760 лв34320 лв
В цената има включен данък на стойност 3960 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни


Холна маса VEK е холна мебел с впечатляващ дизайн и отлична функционалност. Масата отговаря на съвременните тенденции в дизайна на обзавеждане за хол. 


Визуално пиршество

Холна маса VEK e атрактивна мебел, готова да украси домашния или офисния интериор. Конструкцията на масата представлява особено сполучливо съчетание между метал, МДФ и стъкло. Основата е от хромиран метал, и освен стабилност и здравина, дава своя принос към масата и във визуално отношение. 


V-образната форма на “краката” се вписва идеално в цялостния дизайн на холна маса VEK, а МДФ ламинираните плоскости имитиращи гранит създават илюзията за тежка каменна маса. Стъкленият плот е изработен от 8-мм дебело закалено стъкло, допълващо перфектно визията на масата. Стъклените мебели са изключително функционални и практични, поддържат се лесно и запазват естетическия си вид за дълъг период от време.

Опаковка и монтаж

Масите от серия Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние за безпроблемно транспортиране. В кашона ще намерите подробни инструкции за монтаж, с които бързо и лесно да сглобите своята нова маса сами.При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще можете да ги разположите на мястото, предвидено за тях. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в "Спецификации".


Спецификации

 • Материал
  Закалено стъкло
 • Дебелина на плот
  8 мм
 • Материал крака
  МДФ
 • Дължина маса
  110 см
 • Ширина маса
  60 см
 • Височина маса
  45 см
 • Материал основа
  Метал

Свързани продукти

Подобни продукти