Холна маса HOLO X - бяла

btl-3530605_1Carmen
Холна маса HOLO X притежава изключително атрактивен дизайн и нестандартна конструкция. Украшение за всеки хол или всекидневна с модернистичен и арт интериор.
Безплатна доставка
21889 лв
В цената има включен данък на стойност 3648 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни


Елегантни форми

HOLO X е впечатляваща холна маса, чиито дизайн граничи с този на скулптураи внася осезаемо усещане за изкуство. HOLO X е подходяща за обзавеждане на хол, всекидневна, офис или приемна, но където и да я разположите, интериорът ви ще получи сериозна доза арт визия.

Основата е от гланциран МДФ материал и изглежда луксозно и елегантно, а елипсовидният стъклен плот е от 8-мм закалено стъкло. Противно на авангардната визия, цветовите варианти на холна маса HOLO X са класическите черно и бяло, но те подсилват усещането за луксозна мебел,което е търсен от дизайнерите ефект. Стъклените мебели са изключително функционални и практични, поддържат се лесно и запазват естетическия си вид за дълъг период от време.

Опаковка и монтаж

Масите от серия Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние за безпроблемно транспортиране. В кашона ще намерите подробни инструкции за монтаж, с които бързо и лесно да сглобите всяка една маса сами.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще можете да ги разположите на мястото, предвидено за тях. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в "Спецификации".
Спецификации

 • Материал
  Закалено стъкло
 • Дебелина на плот
  8 мм
 • Дължина маса
  110 см
 • Ширина маса
  60 см
 • Височина маса
  42 см
 • Материал основа
  МДФ - гланц