Бъдете новатори в собствено си обзавеждане

-17%

Холна маса FIORE - бяла

btl-3530623Carmen


Раздвижените форми и дизайн на холни маси Carmen ви дават възможност да ги използвате както за любимото сутрешно кафе, така и за питие с приятели. 

Безплатна доставка
17525 лв21024 лв
В цената има включен данък на стойност 2921 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни


FIORE е модерна и стилна холна маса, изработена от МДФ и стъкло. Тя е съчетание от атрактивна визия и стабилна конструкция.


Разчупен дизайн

Холната маса FIORE прави впечатление със своя оригинален дизайн и разчупени форми. Стилната и модерна комбинация от стъкло и гланциран МДФ я превръща в чудесно допълнение към всеки съвременен интериор. Нестандартната основа на масата може да бъде използвана, за да оставите списания и книги отдолу, или да аранжирате красива декорация, на която да се любувате през стъкления плот, докато пиете сутрешното си кафе.


Стабилност и здравина

Холната маса FIORE има интересна и стабилна конструкция. Нейната основа, а също и част от плота й, са изработени от висококачествен МДФ с гланцирано покритие. Останалата част от плота е от здраво, закалено стъкло с дебелина 8 мм. В черен или бял цвят, FIORE изглежда еднакво добре и създава усещане за стил и лукс.


Опаковка и монтаж

Масите от серия Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние за безпроблемно транспортиране. В кашона ще намерите подробни инструкции за монтаж, с които бързо и лесно да сглобите всяка маса сами.
При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще можете да ги разположите на мястото, предвидено за тях. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в "Спецификации".


Спецификации

 • Материал
  Закалено стъкло
 • Дебелина на плот
  8 мм
 • Дължина маса
  100 см
 • Ширина маса
  60 см
 • Височина маса
  40 см
 • Материал основа
  МДФ - гланц

Свързани продукти

Подобни продукти