-11%

Холна маса FARA - бял

btl-3530606Carmen


Бъдете новатори в собствено си обзавеждане и проявете оригиналност при аранжирането на вашите мебели за дома. С неповторимия си дизайн, холни маси от серия Carmen ще провокират нестандартни идеи у вас.

Безплатна доставка
13607 лв15289 лв
В цената има включен данък на стойност 2268 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Холна маса FARA е мебел със семпла и стилна конструкция, подходяща за хол, всекидневна или друго домашно помещение. 


Семпъл лукс 

Холна маса FARA е типичен пример как мебел със сравнително опростен дизайн може да носи сериозно усещане за лукс. Масата е семпла и стилна и разчита на интересна комбинация от метална конструкция за основа и изключително качествен МДФ плот. 

Металните "крака" са прахово боядисани и осигуряват стабилна опора на масата. Плотът е изработен от полиран до съвършенство МДФ, чийто блясък, съчетан с белия цвят привнася в интериора чувството на чистота и лукс.


Опаковка и монтаж

Масите от серия Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние за безпроблемно транспортиране. В кашона ще намерите подробни инструкции за монтаж, с които бързо и лесно да сглобите своята нова маса сами.При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще можете да ги разположите на мястото, предвидено за тях. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в "Спецификации".Спецификации

 • Материал
  МДФ - бял гланц
 • Дебелина на плот
  20 мм
 • Материал крака
  Метал, Прахово боядисан метал
 • Височина маса
  45 см
 • Диаметър маса
  100 см