-7%

Геймърско бюро TteSports Level 20 GT BattleStation, черно

THER-DESK-LBS-BKEIRXTteSports


LeveL 20 BattleStation RGB е електрическото гейминг бюро на Thermaltake с регулируема височина с пълна мауспад повърхност и софтуерни контролируеми осветителни RGB ленти. Геймърите могат да регулират височината на бюрото по електронен път и да го ползват в седнала или изправена позиция

Безплатна доставка
1,85647 лв1,99621 лв
В цената има включен данък на стойност 30941 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни
LeveL 20 BattleStation RGB е електрическото гейминг бюро на Thermaltake с регулируема височина с пълна мауспад повърхност и софтуерни контролируеми осветителни RGB ленти. 


Геймърите могат да регулират височината на бюрото по електронен път и да го ползват в седнала или изправена позиция. В допълнение, голямата повърхност на позволява поставянето на мултимониторни компютърни системи.


Ергономичният регулируем по височина дизайн позволява на потребителите да регулират височината на бюрото между 28,9" и 40,7".


Геймърите могат да се приспособят към седнало или изправено положение, за да отговарят на нуждите на игрите.
УЛТРА ЗДРАВ ДИЗАЙН

Изработен от издръжлива подобрена стомана и разполага с дебелина на работния плот от 0,7 инча, той е завършен със специално прахообразно покритие, устойчиво на надраскване и износване, което може да издържи максимално натоварване от 220 lb., Level 20 GT BattleStation е конструиран с висококачествени материали, за да се гарантира стабилност и издръжливост.