-7%

Геймърско бюро Nitro Concepts D12, Black

NITRO-GAGC-171Nitro Concepts


Nitro Concepts D12 е стабилно и устойчиво бюро с плот от МДФ, създадено за гейминг. Оптимизиран дизайн предоставящ максимално място за хардуера Ви. Поставка за слушалки и за чаша, XXL пад и разбира се е помислено за кабелите благодарение на двата модула в задната част на бюрото.

Безплатна доставка
28117 лв30234 лв
В цената има включен данък на стойност 4686 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
СравниИздръжлива конструкция с много място

Геймърско бюро Nitro Concepts е изградено върху стабилна стоманена конструкция. Неговият спестяващ място дизайн има място за компютри с голям форм-фактор и все още можете удобно да отпуснете краката си под него. Широкият плот  има място за два монитора и периферни устройства за игри. Изработено е от здрав MDF  с дебелина 18 мм и специалното му покритие е идеалната повърхност за всеки тип мишка. 

Ергономичен и удобен дизайн

Дизайн, ергономичност и висок комфорт. Това гейминг бюро е изработено в безпогрешния стил Nitro Concepts с техните характерни цветове. Черно или Черно-червената цветова схема са идеалното допълнение към всяка игра и привличат вниманието.
Добре внедрени функции

Кабелите могат да бъдат прокарани надолу от плота на масата чрез две вградени втулки. Позиционирането на тези втулки предотвратява претрупването с кабели както над, така и под плота на масата. Nitro Concepts има както поставка за слушалки, така и държачи за напитки.