Влак - детски пъзел

8410782164852APLI


Пъзелите играят важна роля за развитието на вашето дете. Чрез тях децата развиват редица полезни качества, като - координация на ръцете и очите, умения за решаване на проблеми и взимане на решения, двигателно развитие, чувството за цвят, геометричната памет, търпението и умението за съсредоточаване, а доста често и социални умения - когато споделят реденето на пъзел с други деца.

2250 лв
В цената има включен данък на стойност 375 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни
Влак - детски пъзелПъзел за създаване на влакчета с дължина до 2 метра, съчетаващи различни вагони. Всички елементи са взаимозаменяеми и позволяват неограничен брой комбинации. Оригинален пъзел, представен в забавна кутия с форма на къща с размери 128 x 90 x 80 мм. Комплектът съдържа 20 части с различни размери. 


Пъзелите са идеални игри за деца, тъй като докато се наслаждават на играта си, едновременно усъвършенстват и развиват много умения: Подобряват концентрацията, наблюдението, паметта и решаването на проблеми; а също така развиват пространствено възприятие, фина моторика, разпознаване на формата, координацията между ръцете и очите и математически умения. Освен това пъзелите им помагат да подобрят самочувствието и мотивацията си, когато завършат играта успешно. 

Идеален подарък за деца! 


Препоръчва се за деца на 3 или повече години.