Пъзел-сортер Влакче с дървени цифри

8410782172024APLI


Пъзелите играят важна роля за развитието на вашето дете. Чрез тях децата развиват редица полезни качества, като - координация на ръцете и очите, умения за решаване на проблеми и взимане на решения, двигателно развитие, чувството за цвят, геометричната памет, търпението и умението за съсредоточаване, а доста често и социални умения - когато споделят реденето на пъзел с други деца.


2400 лв
В цената има включен данък на стойност 400 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни


 Пъзел с елементи за сортиране Влакче Пъзел с 5 XXL елемента, съставящи Влакче. Всеки вагон съдържа дупка в различна форма за сортиране на 5-те дървени фигурки.


Идеалният пъзел за най-малките деца, благодарение на размера на картонените елементи и дървените фигурки както и използваните материали. Всички елементи ще издържи на удар и падане от неопитни ръце без проблем.


Пъзелът има двойна функционалност: сглобяване на пъзела и поставяне на дървените фигурки в правилните им позиции. Този забавен пъзел с дървени фигурки ще помогне на децата да подобрят фината си моторика и концентрация. Освен това те ще се научат да сумират, като преброяват елементите и свързват различните геометрични фигури.


Съдържа:

5 картонени елемента с размери около 20 см

5 дървени фигурки в различни форми, цветове и цифри


Препоръчва се за деца над 2 години.