Пъзел XL Динозаврите

8410782178880APLI


Пъзелите играят важна роля за развитието на вашето дете. Чрез тях децата развиват редица полезни качества, като - координация на ръцете и очите, умения за решаване на проблеми и взимане на решения, двигателно развитие, чувството за цвят, геометричната памет, търпението и умението за съсредоточаване, а доста често и социални умения - когато споделят реденето на пъзел с други деца.

3500 лв
В цената има включен данък на стойност 583 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Тематичен детски пъзел - Динозаври


Съдържа 48 ламинирани картонени елемента с размери 5,5 х 6 см и размер на целия пъзел: 48 х 32 см.

Пъзелът се предлага в правоъгълна метална кутия със съответстващ дизайн, идеален за съхранение на всички парчета, когато е завършен или за поставяне на други играчки и детски неща. 


Изключителен дизайн на APLI Kids: Детски, пъстър, ясен и прост. Елементите са изключително удобни за малките детски ръчички. Пъзелите са идеални игри за деца, тъй като докато се наслаждават на играта си, едновременно им помага да усъвършенстват и развиват много умения: Подобряват концентрацията, наблюдението, паметта и решаването на проблеми; а също така развиват пространствено възприятие, фина моторика, разпознаване на формата, координация на ръцете и очите и математически умения. Освен това пъзелите им помагат да подобрят самочувствието и мотивацията си, когато завършат играта успешно. Идеален подарък за деца! 


Препоръчва се за деца на 3 или повече години.