Пъзел в къщичка Училище, 24 ел.

8410782173526APLI


Пъзелите играят важна роля за развитието на вашето дете. Чрез тях децата развиват редица полезни качества, като - координация на ръцете и очите, умения за решаване на проблеми и взимане на решения, двигателно развитие, чувството за цвят, геометричната памет, търпението и умението за съсредоточаване, а доста често и социални умения - когато споделят реденето на пъзел с други деца.


2250 лв
В цената има включен данък на стойност 375 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни


Детски развлекателно-образователен пъзел - Училище Пъзел, който показва на децата различните неща, които се правят в училище - учене, рисуване, библиотека, площадка и възможност за игра с други деца. Оригинален пъзел, представен в забавна кутия с форма на къща. 


Ексклузивен дизайн на APLI Kids: За деца, цветен, ясен и прост. Всеки пъзел съдържа 24 парчета, размер 7 х 7 см. 

Лесни за боравене от най-малките деца: Здрави елементи, безопасни и лесни за боравене, благодарение на техния размер и заоблени ъгли. Картон с дебелина 2 мм с ламинирано покритие.

Готовият пъзел е с размери 42 х 28 см. 


Пъзелите са идеалната игра за деца, тъй като докато се наслаждават на играта си, това им помага да усъвършенстват и развиват много умения: Подобряват концентрацията, наблюдението, паметта и решаването на проблеми; а също така развиват пространствено възприятие, фина моторика, разпознаване на формата, координацията на ръцете и очите и математически умения. Освен това пъзелите им помагат да подобрят самочувствието и мотивацията си, когато завършат играта успешно.


Идеален подарък за деца! 


Препоръчва се за деца на 3 или повече години.