Пъзел в къщичка Моят дом, 24 ел.

8410782173519APLI


Пъзелите играят важна роля за развитието на вашето дете. Чрез тях децата развиват редица полезни качества, като - координация на ръцете и очите, умения за решаване на проблеми и взимане на решения, двигателно развитие, чувството за цвят, геометричната памет, търпението и умението за съсредоточаване, а доста често и социални умения - когато споделят реденето на пъзел с други деца.


2250 лв
В цената има включен данък на стойност 375 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Пъзел в къщичка "Моят дом"Пъзел, с който да откриете какво има в една къща. Оригинален пъзел, представен в забавна кутия, с формата на къща. 

Ексклузивен дизайн на APLI Kids: За деца, цветен, ясен и прост. 

Всеки пъзел съдържа 24 елемента, размер 7 х 7 см. Лесни за боравене от най-малките деца: Здрави елементи, безопасни и лесни за боравене, благодарение на техния размер и заоблени ъгли. Картон с дебелина 2 мм с ламинирано покритие. 


Пъзелите са идеалната игра за деца, тъй като докато се наслаждават на играта си, това им помага да усъвършенстват и развиват много умения: Подобряват концентрацията, наблюдението, паметта и решаването на проблеми; а също така развиват пространствено възприятие, фина моторика, разпознаване на формата, координацията на ръцете и очите и математически умения. Освен това пъзелите им помагат да подобрят самочувствието и мотивацията си, когато завършат играта успешно. 


Готовият пъзел е с размери 42 х 28 см. 


Идеален подарък за деца! 


Препоръчва се за деца на 3 или повече години.