Пъзел Къща от цифри

8410782148067APLI


Пъзелите играят важна роля за развитието на вашето дете. Чрез тях децата развиват редица полезни качества, като - координация на ръцете и очите, умения за решаване на проблеми и взимане на решения, двигателно развитие, чувството за цвят, геометричната памет, търпението и умението за съсредоточаване, а доста често и социални умения - когато споделят реденето на пъзел с други деца.

2250 лв
В цената има включен данък на стойност 375 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни


Образователен детски пъзел Къща от цифриПъзел за най-малките деца, за да се запознаят с числа и поредици от числа. Парчетата от този пъзел симулират сгради с различни форми и цветове, като всяка сграда съдържа число от 1 до 9. Парчетата се съчетават във възходящ ред за изграждане на гигантски небостъргачи. Оригинален пъзел, представен в забавна кутия с форма на къща. Комплектът съдържа 30 елемента с цифрите от 1 до 9 с размери 14 х 7 см. 

Елементите са здрави и безопасни, благодарение на техния размер и заоблени ъгли. 


Пъзелите са идеални игри за деца, тъй като докато се забавляват, това им помага да усъвършенстват и развият много умения: Подобряват концентрацията, наблюдението, паметта и решаването на проблеми; а също така развиват пространствено възприятие, фина моторика, разпознаване на формата, координация между ръцете и очите и математически умения. Освен това пъзелите им помагат да подобрят самочувствието и мотивацията си, когато завършат играта успешно. 

Идеален подарък за деца! 


Препоръчва се за деца на 3 или повече години.