Пъзел Картата на света

8410782145509APLIПъзелите играят важна роля за развитието на вашето дете. Чрез тях децата развиват редица полезни качества, като - координация на ръцете и очите, умения за решаване на проблеми и взимане на решения, двигателно развитие, чувството за цвят, геометричната памет, търпението и умението за съсредоточаване, а доста често и социални умения - когато споделят реденето на пъзел с други деца.

3499 лв
В цената има включен данък на стойност 583 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Детски забавно-образователен пъзел "Картата на света"


Подреди картата на света, намери мястото на всеки континент и разбери какво е характерно за държавите в него. Образователен детски пъзел, който стимулира координацията, пространственото виждане и общата култура. Дава начални познания за различните континенти и държави по света.


Пъзелът се предлага в правоъгълна метална кутия със съответстващ дизайн, идеален за съхранение на всички елементи или за поставяне на други играчки и детски неща. Изключителен дизайн на APLI Kids: Детски, пъстър, ясен и лесен, със здрави и безопасни елементи. 

Включва 24 елемента с размери 8 х 8 см. Размер на пъзела: 48 х 32 см. 


Пъзелите са идеални игри за деца, тъй като докато се наслаждават на играта си, това им помага да усъвършенстват и развиват много умения: Подобряват концентрацията, наблюдението, паметта и решаването на проблеми; а също така развиват пространствено възприятие, фина моторика, разпознаване на формата, координация между ръцете и очите и математически умения. Освен това пъзелите им помагат да подобрят самочувствието и мотивацията си, когато завършат играта успешно. 

Идеален подарък за деца! 


Препоръчва се за деца на 3 или повече години.