Пъзел Джунгла в метална кутия

8410782164920APLIПъзелите играят важна роля за развитието на вашето дете. Чрез тях децата развиват редица полезни качества, като - координация на ръцете и очите, умения за решаване на проблеми и взимане на решения, двигателно развитие, чувството за цвят, геометричната памет, търпението и умението за съсредоточаване, а доста често и социални умения - когато споделят реденето на пъзел с други деца.

3090 лв
В цената има включен данък на стойност 515 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни


Пъзел "Джунгла"Пъзелът се предлага в правоъгълна метална кутия със съответстващ дизайн, идеална за съхранение на всички елементи или за поставяне на други играчки и детски неща. Изключителен дизайн на APLI Kids: Детски, пъстър, ясен и лесен, със здрави и безопасни елементи. 

Включва 24 елемента с размери 8 х 8 см.

Размер на пъзела: 48 х 32 см.


Пъзелите са идеални игри за деца, тъй като докато се наслаждават на играта си, едновременно усъвършенстват и развиват много умения: Подобряват концентрацията, наблюдението, паметта и решаването на проблеми; а също така развиват пространствено възприятие, фина моторика, разпознаване на формата, координация между ръцете и очите и математически умения. Освен това пъзелите им помагат да подобрят самочувствието и мотивацията си, когато завършат играта успешно. 

Идеален подарък за деца! Препоръчва се за деца на 3 или повече години.