Спортът и неговите уреди - детски образователен пъзел APLI 17239

8410782172390APLI


Пъзелите играят важна роля за развитието на вашето дете. Чрез тях децата развиват редица полезни качества, като - координация на ръцете и очите, умения за решаване на проблеми и взимане на решения, двигателно развитие, чувството за цвят, геометричната памет, търпението и умението за съсредоточаване, а доста често и социални умения - когато споделят реденето на пъзел с други деца.


2250 лв
В цената има включен данък на стойност 375 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

 Детски образователен пъзел "Спортът и неговите уреди" 


Кой спорт какъв е, какво представлява и какви инструменти са необходими за да се упражнява


Модел пъзел "Спортът и неговите уреди" е идеален за децата да учат за спорта и оборудването, необходимо за практикуването му. Играта включва 36 елемента с размер 7 х 7 см, с общо 12 последователности, образувани от по 3 парчета. Здрави , безопасни и лесни за работа, елементите са 2 мм дебелина и са ламирани . 


Пъзелите са идеални игри за деца, тъй като докато се наслаждават на играта си, това им помага да усъвършенстват и развиват много умения: Подобряват концентрацията, наблюдението, паметта и решаването на проблеми; а също така развиват пространствено възприятие, фина моторика, разпознаване на формата, координацията на очите  ръете и математически умения. Освен това пъзелите им помагат да подобрят самочувствието и мотивацията си, когато завършат играта успешно. 


Идеален подарък за деца! 


Препоръчва се за деца на 3 или повече години.