Пъзел Къща от букви APLI 14805

8410782148050APLI


Пъзелите играят важна роля за развитието на вашето дете. Чрез тях децата развиват редица полезни качества, като - координация на ръцете и очите, умения за решаване на проблеми и взимане на решения, двигателно развитие, чувството за цвят, геометричната памет, търпението и умението за съсредоточаване, а доста често и социални умения - когато споделят реденето на пъзел с други деца.

2250 лв
В цената има включен данък на стойност 375 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Образователен детски пъзел Къща от букви


Детски пъзел с буквите от латинската азбука, с който всяко дете не само ще научи буквите лесно и бързо, но ще се научи и да изписва различни думички като свързва частите на пъзела. Парчетата от този пъзел симулират къщички с различни форми и цветове, като всяка къщичка съдържа буква. Всички парчета се съчетават, за да създадат безкрайни комбинации от букви, които се превръщат в красиви села и думи. 


Оригинален пъзел, представен в забавна кутия с форма на къща. Комплектът съдържа 40 елемента с различни размери. Елементите са здрави и безопасни, благодарение на техния размер и заоблени ъгли.  

Пъзелите са идеални игри за деца, тъй като докато се забавляват, едновременно усъвършенстват и развиват много умения: Подобряват концентрацията, наблюдението, паметта и решаването на проблеми; а също така развиват пространствено възприятие, фина моторика, разпознаване на формата, координация между ръцете и очите и математически умения. Освен това пъзелите им помагат да подобрят самочувствието и мотивацията си, когато завършат играта успешно. 

Идеален подарък за деца! 


Препоръчва се за деца на 3 или повече години.