Затопля млякото на твоето бебче бързо и равномерно

Бърз нагревател за шише Philips AVENT, бял

AVENT


За дните, когато постоянно бързаш, този нагревател за бебешки бутилки Philips Avent затопля млякото бързо и равномерно само за 3 минути. Лесен за управление, той разполага с удобна настройка за размразяване и може също да се използва за затопляне на бебешка храна.

Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни


- Затопля равномерно, без горещи точки

- Затопля бързо

- Внимателно размразяване

- Затопля и бебешка хранаС нагревател за шишета Philips AVENT SCF355 / 00  лесно и бързо приготвяте храната за вашето бебе. След като се включи, нагревателят леко загрява бутилки и храна в рамките на 3 минути. 


Компактните му размери улесняват съхранението върху кухненски плот или нощно шкафче за нощно хранене. Нагревателят за бутилки затопля бързо и равномерно. Чрез постоянно циркулиране на млякото, докато се затопля, се предотвратява образуването на горещи точки, така че можете да сте сигурни, че вътрешната температура е безопасна за вашето бебе. 

Всички бутилки на Philips AVENT, малки чашки и бурканчета за храна се побират в затоплящото устройство. 


Нагревателят е бърз и лесен за работа - просто включете и завъртете ключа за включване / изключване на гърба на устройството. Неонова светлина ви уведомява, че устройството е включено и работи. Включеното ръководство с инструкции улеснява изчисляването на правилното време за загряване. Операцията включва добавяне на вода и завъртане на циферблата. Индикаторът мига, за да покаже, че съдържанието е правилно затоплено до безопасна температура. 

За да сте сигурни, винаги тествайте предварително температурата на храната, преди да давате на бебето.