Геймърски слушалки Logitech, G533 DTS 7.1 Surround Sound, Безжични, Микрофон, Черни

LOGITECH-HEAD-G533Logitech

G533 е пълнофункционална, професионални геймърски слушалки, съставени от DTS Headphone: X за 7.1 съраунд звук, Pro-G ™ аудио драйвери за невероятен звук без изкривяване и 15-часова батерия за трайна и здрава безжична връзка.

Безплатна доставка
28200 лв
В цената има включен данък на стойност 4700 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
СравниDTS СЛУШАЛКИ: X

G533 точно отразява средата по време на игра в 7.1-канален виртуален съраунд звук. Чуйте и открийте враговете си, всички заплахи и плячкосвайте навсякъде около вас. Използвайте Logitech G HUB, за да настроите нивата на звука за всеки от 7-те аудио канала. Например можете да усилите звуците на играта, идващи от задните канали, за да чуете какво се случва зад вас.


PRO-G AUDIO DRIVERS

Чуйте вашите игри силно и ясно с реализма и прецизността, които са проектирали звуковите дизайнери. Драйверите Pro-G произвеждат невероятен звук и ниски и високи нива, благодарение на хибридната мрежеста конструкция, която драстично намалява изкривяванията.

,


УСЪВЪРШЕНСТВАНО БЕЗЖИЧНО ПРЕДАВАНЕ

G533 разполага с цифрово аудио предаване без загуби над 2,4 GHz, предоставящо безжично удобство и невероятен звук с висока точност с обхват до 15 метра. G533 е изцяло тестван и проектиран да поддържа силна връзка дори в шумна EMI среда, където има десетки безжични сигнали в близост.


СЪЗДАДЕН ЗА ДЪЛГИ ИГРОВИ СЕСИИ

С най-новите материали и производствени техники, G533 е проектиран да бъде издръжлива, но лек, за да можете да го ползвате с часове. G533 има лек дизайн, който е удобен за дълги игрови сесии. Спортните мрежести подложки за уши са проектирани да дишат и могат да се свалят за почистване.ДО 15 ЧАСА АВТОНОМИЯ НА БАТЕРИЯТА

Акумулаторни, сменяеми батерии захранват G533 за маратонски игрови сесии до 15 часа, без спиране, с едно зареждане. Следете нивото на зареждане в Logitech G HUB, за да не останете без заряд в средата на играта си. *Презареждащите се батерии имат ограничен живот и ограничен брой цикли на зареждане.


ШУМОПОТИСКАЩ МИКРОФОН
G533 разполага с микрофон за шумопотискане за кристално чист гласов чат и комуникации. За допълнително удобство микрофонът се заглушава автоматично, когато го обърнете в положение нагоре. Слушалките също така разполагат с конфигурируем “sidetone”, който ви позволява да настроите силата на собствения си глас, който чувате в слушалките си. Сега няма да викате несъзнателно в микрофона си.ФИНА НАСТРОЙКА НА КОНТРОЛИТЕ 

Лесен за достигане въртящ се бутон за регулиране на силата на звука и бутон за заглушаване на микрофона на лявата слушалка, които улесняват регулирането на вашите аудио настройки в движение. За фини настройки, Logitech G HUB ви позволява да задавате нива на еквалайзер, съраунд звук, сайтон и микрофон за всяка игра. Можете дори да препрограмирате бутона за изключване на звука и да използвате като G-клавиш на много функции, като „пускане / пауза“ за стартиране / спиране на вашия носител както и др.
Спецификации

  • Х-ка 4
    Черен