Ниска цена в България

Фотоепилатор Braun IPL Silk·expert Pro 3 PL3011 , 300k, чантичка и бръсначка Venus - бял/люляк

4210201211075Braun

Braun Silk-expert Pro 3 осигурява трайно намаляване на косата само за 3 месеца. Той автоматично и непрекъснато се адаптира към вашия тон на кожата, за да гарантира оптимална безопасност и ефикасност.

Безплатна доставка
45500 лв
В цената има включен данък на стойност 7583 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

300 000 импулса. 3 нива на интензивност

300 000 светкавици (+20% спрямо предишния Silk-expert 3) осигуряват еквивалент на 16 години лечение. Трите нива на интензивност гарантират, че светлината се адаптира към тена на кожата ви.


Най -сигурният IPL благодарение на технологията SensoAdapt ™.*

Тонът на кожата варира в тялото ви, така че сензорът SensoAdapt ™ (с UV защита) непрекъснато чете тона на кожата и адаптира интензивността на светкавицата за най -безопасното и ефективно трайно видимо обезкосмяване.

*Оценява се на подбедрицата, подмишниците и бикините, следвайки схемата за употреба. Резултатите могат да варират при различните видове кожа.Препоръчва се от “Асоциация за здраве на кожата”

Дерматологично акредитирано за безопасност на кожата от международна организация за здраве на кожата (Skin Health Alliance), която работи с дерматолози и учени.
Режим Gliding и
Stamp

Режимът Gliding задейства повече светкавици за най -бързо третиране, идеално за големи части на тялото, докато режимът Stamp осигурява по -прецизно третиране, подходящо за по -малки и чувствителни зони.


2 режима на комфорт

Нормален и деликатен режим; Деликатният режим е идеален за начинаещи.


Клинично тестван

Клинично тестван от експерти, лечението е нежно и практически безболезнено.


Gillette Venus

Самобръсначка Venus Smooth


Чанта за съхранение

За да съхранявате и транспортирате вашия фотоепилатор.

Подобни продукти