Електрическа четка за зъби Braun Oral-b Genius 10100 - Лилава орхидея

4210201261674Braun


Oral-B Genius 10100S:  Уникалната кръгла глава на четката обгражда всеки зъб поотделно за по-чисти зъби и по-здрави венци. 

Асистентът за защита на венците е съвместим с приложението Oral-B. Той записва къде прекалено силно четкате и ви дава обратна връзка.


Безплатна доставка
27500 лв
В цената има включен данък на стойност 4583 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Oral -B GENIUS 10100S - Първата интелигентна система за четкане на Oral-B, която ви помага да четкате по начина, по който вашият зъболекар препоръчва.

Иновативният асистент за защита на венците ви показва зоните, в които упражнявате твърде голям натиск, за да предотвратите проблеми с венците. Той е съвместим с приложението Oral-B и ви дава обратна връзка за по-нежна рутина.

В допълнение, визуалният контрол на налягането с помощта на персонализираното SmartRing ви напомня, когато четкате прекалено силно и автоматично намалява скоростта на почистване.


Главата на четката SENSI UltraThin със своите ултра тънки четки осигурява особено нежно почистване, за да защити вашите чувствителни венци. 


С уникалната технология за разпознаване на позицията и кръглата глава на четката, никога повече няма да забравите зона и ще премахнете до 100% повече плака, отколкото с конвенционалната ръчна четка за зъби. За по-здрави венци и по-бяла усмивка от първия ден, като премахнете обезцветяването на повърхността.


В допълнение, GENIUS 10100S има литиево-йонна батерия, която издържа повече от 2 седмици с едно зареждане. Превъзходният калъф за зареждане ви позволява да зареждате вашия смартфон и четка за зъби само с един контакт.

Не можете да сбъркате с Oral-B GENIUS 10100S при почистване. Нищо чудно, че Oral-B е марката четка за зъби номер 1, препоръчана от зъболекари по целия свят.


Акумулаторната електрическа четка за зъби Oral-B GENIUS 10100S може да се използва със следните глави за четки Oral-B: CrossAction, 3D White, SENSI UltraThin, SENSItive Clean, Precision Clean, Deep Cleaning, TriZone, Dual Clean, Power Tip и Ortho Care.
- Уникалната кръгла глава на четката обгражда всеки зъб поотделно за по-чисти зъби и по-здрави венци


- Асистентът за защита на венците е съвместим с приложението Oral-B. Той записва къде прекалявате с четка и ви дава обратна връзка за по -гладка рутина. Контролът на налягането намалява скоростта на почистване, докато SmartRing ви предупреждава, когато приложите твърде много налягане


- Единствената четка за зъби, която може да види къде четкате и гарантира, че почиствате добре всяка област, когато я свържете с приложението Oral-B на вашия смартфон


- Персонализирайте измиването на зъбите си с 12-цветния LED SmartRing и шест режима на почистване


- Oral-B GENIUS 10100S има модерна литиево-йонна батерия, която издържа повече от две седмици при пълно зареждане. Включеният калъф за пътуване с функция за двойно зареждане и подвижен кабел зарежда четката ви за зъби и смартфона само с един контакт


- Четките Oral-B пасват идеално на вашата електрическа четка за зъби Oral-B и имат специални функции за постигане на отлични резултати. Заоблените четинки са нежни към венците, перфектният ъгъл осигурява цялостно почистване в междузъбните пространства, а ултратънките четки почистват изключително нежно


- Електрическите четки за зъби Oral-B са разработени не само в сътрудничество със зъболекари, но и сред най-препоръчаните марки зъбни четки от зъболекари по целия свят. Открийте следващата стъпка в грижата за устната кухина с Oral-B