Ниска цена в България

Телевизор Samsung 65" 4K UHD, LED смарт с извит екран

Samsung
С LED смарт телевизор Samsung 65" 4K UHD ще се радвате на красива картина, красиви извивки, изящен и жив цветен образ, мощно качество на картината. Може да гледате любимите си снимки на екрана, да го ползвате като домашен офис, да задавате гласови команди.
Безплатна доставка
1,44000 лв
В цената има включен данък на стойност 24000 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Функцията Crystal Display гарантира оптимизирано цветно изображение, за да може да видите всеки нюанс.

С функцията Crystal Processor 4K получавате въздействащо качество на картината благодарение на един единствен чип, който управлява цветовете и оптимизира контраста.

Извит екран
Естествената извивка на екрана внася нов елемент на изисканост в зрителното изживяване.

С Ambient Mode може да прожектирате любимите си снимки на телевизионния екран, като самият телевизор елегантно се слива с интериора. Може дори да подредите много снимки в красив колаж или в слайдшоу, за да създадете свежа визуална среда. Точността на работа на функцията Background (фон) може да зависи от разположението на телевизора, дизайна, текстурата и/или цветовете на стените.

Функцията Remote Access върши офисната работа на телевизора вкъщи. Позволява безжично споделяне на дисплея на вашия компютър на телевизионния екран. Може дори да влизате в oфисния си компютър и да имате достъп до неговите файлове или да работите върху документи, използвайки Microsoft Office 365 – всичко това, докато си седите на дивана.

4K резолюция
Екранът на 4K UHD телевизора има 4 пъти повече пиксели от обикновения FHD, за да предложи на очите ви контрастни и ярки изображения. Ще видите нещата така, сякаш сте част от филма.

Технология High-Dynamic Range (HDR) разширява възпроизводимия от дисплея диапазон от цветовия спектър, за да се радвате на невероятни цветове и детайли, дори в тъмни сцени.

Функция Game Enhancer
Стартирайте любимата си игра по-бързо с функцията Game Enhancer, която оптимизира вашия екран, за да имате повече контрол с минимално закъснение. Насладете се на безпроблемно гейминг изживяване в най-впечатляващата му форма – без прекъсване и размазване на картината при бързо движение.

Система за скрити кабели
Samsung UHD предлага елегантно решение на проблема със заплетените кабели, като ги скрива в максимално подреден вид в стойката на телевизора. И така ви помага да се насладите изцяло на красивия дизайн на вашия телевизор.

Платформа Smart Hub & и универсално дистанционно One Remote
Елегантното универсално дистанционно One Remote ви улеснява, позволявайки бързо търсене в цялото съдържание на вашето set-top box устройство или гейм конзола, в приложения и дори в телевизия на живо.

Функция Tap View
Споделянето на филми или музика от вашия смартфон на телевизора става само с едно докосване. Когато докоснете телевизора с гърба на смартфона си, устройството автоматично регистрира това и показва дисплея на смартфона върху екрана на телевизора. Така бързо и лесно може да продължите да се наслаждавате на любимото си съдържание на по-големия екран.

Всичко става много по-лесно благодарение на гласовото управление. Сега можете бързо да откриете любимите си предавания, да получите отговори на вашите въпроси и дори да управлявате телевизора и останалите свързани интелигентни устройства във вашия дом. Просто кажете какво искате.

AirPlay 2
С вградения AirPlay 2 може да стриймвате или да споделяте съдържание от вашите устройства Apple към големия екран. Пускайте клипове, музика, снимки и още съдържание без усилия от iPhone, iPad или Mac на вашия телевизор Samsung.

Спецификации

 • Размер на екрана, inch
  65
 • Технология
  LED
 • Smart функция
  Да
 • Безжична мрежа
  Да
 • Bluetooth
  Да