Ниска цена в БългарияЧЕРНИ ДНИ-55%

Монитор BenQ ST430K 43",LED, Черен

BenQ
Интелигентният избор „Всичко в едно“ за вашия голям и малък бизнес
43-инчовият монитор BenQ ST430K с ултра висока резолюция UHD е идеалният избор за малкия и голям бизнес. Предоставя голямо разнообразие от екстри, сред които великолепна 4K резолюция за по-ясна видимост, стилен елегантен дизайн, X-Sign софтуер за лесно създаване на съдържание и MDA приложение, удобно за забързаното ежедневие на мениджърите. Благодарение на Zoom интеграцията, може незабавно да свържете екипите си с клиентите. Това, от което имате нужда е е решението „Всичко в едно“


Безплатна доставка
74250 лв1,65000 лв
В цената има включен данък на стойност 12375 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни
Софтуер X-Sign signage за управление на съдържанието помага да съставяте, редактирате и управлявате съдържанието на екрана и незабавно да привлечете вниманието на клиентите си. Може да създавате съдържание с над 100 шаблона.

Custom Android™ OS
Тази операционна система е проектирана да улесни всеки презентатор с най-мощните и полезни приложения за бизнес презентации. Дава възможност на администраторите за пълен контрол със защита срещу сваляне и използване на неоторизирани приложения, минимизирайки по този начин неочаквани щети или сривове.

WPS Office App
Отваряйте документите си с един от най-популярните в света офис пакети. Приложение WPS Office ви позволява да отваряте лесно почти всички формати на файлове, включително PDF, MS Word, PowerPoint и Excel.

Мултидения
Операционната система custom Android™ OS е с вградена мултимедия, която дава възможност да представяте разнообразно съдържание без да инвестирате допълнителни средства за отделен мултимедиен проектор.
 
Multiple Display Administrator (MDA)
Приложението MDA ви помага да управлявате едновременно няколко функции на дисплея чрез вашата мрежа. Освен че създава страхотно удобство, MDA позволява мощни функции като интегриране с централизиран контрол, възможност за лесно изключване на дисплеите, които не се използват, с цел намаляване на енергийните разходи.

Zoom Meeting Room Solution
Zoom обединява видео конференции, обикновени онлайн срещи и групово изпращане на съобщения в една платформа. Решението на BenQ за конференции ви дава възможност да провеждате групови срещи с ST430K и други компютърни платформи като PC, MAC, таблет и смартфон.


Cloud Video Conferencing
- ултра лесно стартиране с един „клик“ или присъединяване към срещата
- HD видео и HD глас
- динамично „изправяне“ на гласа
- голям екран, едновременно показване на 4-ма участника на всеки екран.