Уеб камера Tracer HD WEB008

5907512865729Tracer


Уеб камерата Tracer HD WRB008 ви позволява да провеждате свободно видео чатове и конференции . Производителността на устройството гарантира висококачествено HD видео, а звукът е чист и естествен. С широкия ъгъл на видимост на обектива от 100 °, автоматичното коригиране на осветлението и ръчния фокус, изображението ще с най-високо качество, дори при неблагоприятни условия.

4800 лв
В цената има включен данък на стойност 800 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
СравниУеб камерата на Tracer HD WRB008 ви дава свободата да провеждате видео чатове и конференции. Параметрите на устройството гарантират висококачествено HD изображение при 30 кадъра в секунда, така че не е нужно да се притеснявате за остротата и богатството на детайлите. 


Широкият ъгъл на видимост на обектива от 100 ° позволява на камерата да заснеме не само вас, а и част от средата, където се извършва записът. 


Камерата Tracer HD WRB008 има вграден микрофон, който ще осигури добра комуникация със събеседника и ще ви позволи да провеждате бизнес конференции у дома.


Облачен ден с малко светлина? Вече не трябва да се притеснявате от лошите условия при запис. С автоматичната корекция, камерата Tracer се адаптира към ситуацията, предоставяйки по-ярки изображения с по-добър контраст. Благодарение на ръчната настройка можете точно да регулирате остротата на изображението според вашите нужди.


Устройството е много универсално - има USB вход, което го прави съвместим с всеки компютър. Дължината на кабела е 1,5 м и е достатъчно удобна, за да осигури безопасна връзка и безпроблемна употреба.Технически спецификации на уеб камера Tracer HD WEB008


Производител: Tracer

Дължина на кабела: 1,5 m

Микрофон: да (3,5 мм мини жак)

Зрителен ъгъл: H-70 ° / D-100 ° / V-60 °

Качество на изображението: HD

Самокорекция на осветлението: да

Захранване: 5 V

Фокусиране: ръчно