Ниска цена в България

Слушалки Lenovo HT10 True Wireless, Червени

Lenovo


Слушалки Lenovo HT10 True Безжични слушалки, (Bluetooth V5.0), Вграден микрофон с допълнителен HD звук AirBass Rated IPX5, Водоустойчив и устойчив на пот.


Вземете музиката си със себе си навсякъде, където отидете, с тези малки, стилни слушалки Lenovo HT10 и се насладете на звук с висока разделителна способност по всяко време.

10800 лв
В цената има включен данък на стойност 1800 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни


Открийте изцяло ново изживяване с тези Bluetooth слушалки от Lenovo. Снабдени с чипсет Qualcomm QCC3020 и 1800 mAh батерия, тези слушалки ви предлагат време за възпроизвеждане до осем часа, през които да се насладите на спокойствие на този кристално чист звук.


Lenovo HT10 е истински безжичен високоговорител със звук с висока разделителна способност, едновременно с много малко тегло и дълготрайна батерия.


Създадени са на основата на най-новия чипсет Qualcomm qcc3020, който е най-иновативният чипсет в индустрията от Qualcomm. Lenovo ht10 се предлага с дълготрайно зареждане на батерията, което ви позволява да се наслаждавате на непрекъсната музика за 8 часа с бързо зареждане само за 2 часа.


Можете да ползвате слушалките, докато взимате лек душ, благодарение на стандарта за водоустойчивост ipx5.

Qualcomm aptX аудио технология позволява аудио стрийминг през Bluetooth.


Bluetooth 5.0: Изпитайте минимално аудио забавяне, докато играете любимата си онлайн игра или слушате любимите си песни.

Lenovo TWS също така поддържа и APT-X HD аудио.


Слушалките поддържат 8 часа време за възпроизвеждане с време на готовност 200H и поддържат Oneplus, iPhone, iPad, Huawei Series.

Обхватът на свързаността е до 10 м, а също и до 20 м, ако няма препятствия.

Функционира HD звук със супер EXTRA BASS с капацитет на батерията 60 MAH * 2.

Слушалките са IPX5 Sweet са водоустойчиви и поддържат гласова функция Siri.

Включени компоненти: 2 тапи за уши; 1 калъф за зареждане; 1 Кабел за зареждане и ръководство на потребителя.Свързани продукти