Ниска цена в България

Слушалки Lenovo HE15 Wireless In-Ear Bluetooth, Черни

Lenovo
HE15 са задвижвани от най-новият CSR чипсет в индустрията с аудио технология, който създава висококачествен аудио стрийминг през Bluetooth.

4800 лв
В цената има включен данък на стойност 800 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни
HE15 са задвижвани от най-новият CSR чипсет в индустрията, с аудио технология, която създава висококачествен аудио стрийминг през Bluetooth.


Наслаждавайте се на висококачествена музика за дълго време с едно зареждане, с най-новия CSR чипсет, Bluetooth версия 5.0, 12 часа време за възпроизвеждане/време за разговори, Ipx5 водоустойчив, атрактивен дизайн с MIC.


Кривата на богатите високи и масивни басови звукови Bluetooth ергономични говорители се захранват от 300 мм дълъг кабел, подходящ за закачане на врата. Ултраеластичният външен пръстен произвежда дълбок бас, а лекият и гъвкав композитен купол осигурява средни и високи честоти с повишена яснота.


HE15 са проектирани с вградени бутони за сила на звука, напред / назад и възпроизвеждане / пауза, които ви позволяват да се наслаждавате на лесен достъп до вашите безжични функции, без да е необходимо да изваждате сдвоеното си устройство.

Безжичните слушалки на Lenovo са с водоустойчив Ipx5, който ги предпазва напълно от пот след бягане, джогинг, езда, туризъм, фитнес или във фитнес залата.
Спецификации

Прекрасно качество на звука

Удобени за носене

HD разговор

Чувствителна работа

Интелигентно намаляване на шума

12 часа време за работа

480 часа в режим на готовност

Време за зареждане само за 2 часа

Три бутона, лесен и практичен контрол

Възможност само с един бутон да изберете или отговорите на повикване
HIFI Upgrade Качество на звука

HE15 предлага реалистично качество на звука, което не се различава от действителния звук, изпълняван от музиканти. HIFI бас, богат на слоеве, прави звука по-усещащ, качеството на звука е чисто, насладете се на слуховия празник
Ново поколение Bluetooth 5.0, по-бързо и по-стабилно

HE15 е оборудван с най-новия Bluetooth 5.0 чип, скоростта на предаване на данни до 2 пъти в сравнение с предишното поколение, разстоянието на връзката е повече от 15 метра, връзката е по-бърза и по-стабилна. Слушането на песни и играта на игри са все по-приятни.
Удобни за носене

Лекотата на слушалките при носене ви позволява напълно да забравите за тях. В същото време не е нужно да се притеснявате, че ще паднат. Просто излезте и се забавлявайте.
Оправдават очакванията, Интелигентно намаляване на шума

Интелигентна технология за намаляване на шума, предназначена да подобри съотношението сигнал / шум и да постигне по-нисък фонов шум. Дори в шумна среда слушателят може да чуе и най-малките детайли от музиката.
Дизайн на накрайниците, с който могат да се носят и на двете уши

Многократно тестван върху човешкото ухо, дизайнът е ергономично избран, прилягащ на ушния канал, с прекрасно закрепяне.
Интелигентен индикатор за батерията

Bluetooth слушалката HE15 поддържа индикатора за батерията iPhone / iPad / Android, което ви улеснява да следите нивото на зареждане на батерията чрез слушалките.


Свързани продукти

Слушалки Lenovo HF118 Wired, БронзовиСлушалки Lenovo HF118 Wired, Бронзови
Слушалки Lenovo HE15 Wireless In-Ear Bluetooth, СиниСлушалки Lenovo HE15 Wireless In-Ear Bluetooth, Сини
Слушалки Lenovo HT30 TWS Bluetooth, БелиСлушалки Lenovo HT30 TWS Bluetooth, Бели
Слушалки Lenovo HT20 True Wireless, ЧерниСлушалки Lenovo HT20 True Wireless, Черни
Слушалки Lenovo HT10 True Wireless, ЧервениСлушалки Lenovo HT10 True Wireless, Червени
Слушалки Lenovo HT10 True Wireless, ЧерниСлушалки Lenovo HT10 True Wireless, Черни