Ниска цена в България

Слушалки Anker Spirit X2 True-Wireless Spirit, Черни

AnkerAnker Spirit X2  предлага всичко това.

Създадени за активни меломани,  Anker Spirit X2  ще ви предложи всичко необходимо навсякъде и по всяко време.
Силен бас, ясен звук, издръжлива батерия и перфектен звук при провеждане на разговор. 

Безплатна доставка
14400 лв
В цената има включен данък на стойност 2400 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни
Невероятен бас

Комбинация от технологии ви позволява да се насладите на бас от ново измерение. Комбинацията от 12 милиметрови говорители и технологията BassTurbo издигат тренировките ви до следващото ниво. Tехнологията BassTurbo позиционира акустична камера зад говорителите, за да добави мощен басов резонанс. След това технологията BassUp инжектира още по-голяма интензивност на баса чрез персонализиран алгоритъм.


Невероятен бас

Технология SweatGuard

Слушалките са защитени от пот, прах и вода, благодарение на технологията SweatGuard. Вашите слушалки ще издържат 100 пъти по-дълго, в сравнение с останалите брандове, благодарение на хидрофобното нано покритие и подводна структура, с които разполагат.
Ясни обаждания 


Технологията cVc 8.0 за шумоизолация, ефективно изолира гласа ви, като същевременно подтиска фоновия шум.  
До 36 часа само с 1 зареждане

Anker Spirit X2  издържат до  9 часа интензивно слушане на музика само с едно зареждане, както и до 36 часа при употреба на зареждащия кейс.

Разполагате с изключително гъвкави накрайници и куки, осигуряващи удобство и сигурно прилепване, независимо колко тежка е вашата тренировка. В комплекта има богат избор от накрайници, подходящи за всеки размер уши.