Ниска цена в България

Слушалки Anker SoundCore Life Note - черни

0848061061109Anker

Anker Soundcore Life Note са идеалните безжични слушалки за работа или домашен офис с 4 микрофона, 40H време за възпроизвеждане, CVC 8.0 шумопотискане, възпроизвеждащи чист звук, USB C.

11000 лв
В цената има включен данък на стойност 1833 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни
До 40 часа време на възпроизвеждане: Едно зареждане на безжичните слушалки осигурява 7 часа слушане, докато кутията за зареждане го удължава до 40 часа. Когато имате нужда от бързо захранване, заредете за 10 минути и получете до 1 час време за възпроизвеждане.


4 микрофона за кристално чисти разговори: Всяка слушалка има два микрофона с намаляване на шума и технология cVc 8.0 за подобряване на вашия глас и потискане на фоновите шумове – гарантирайки, че се чувате ясно.


Невероятен звук: Графеновите драйвери на Life Note осцилират с изключителна прецизност за по-широка звукова сцена с изключителна точност и яснота. Ниските честоти се подобряват от технологията BassUp, която извършва анализ и интензификация в реално време.


Водоустойчиви: безжичните слушалки Life Note се отличават със защита срещу течности с клас IPX5. Водоустойчивият корпус ви позволява да поддържате разговора си и музиката да свири - дори ако сте хванати от силни порои.


Сдвояване в една стъпка: собствената технология PUSH AND GO опростява процеса на настройка, така че когато извадите безжичните слушалки от кутията за зареждане, те автоматично ще се свържат с последното сдвоено устройство.


Технология BassUp: Изключителната технология извършва анализ в реално време и подобрява басовите честоти на вашето аудио, за да добави мощен звуков удар.


Технология aptX: Вашата музика се прехвърля с възможно най-високо качество, за да запази звука и да ви осигури изключително изживяване при слушане с качество на звука, подобно на CD.Удобно прилягане: Изберете от гамата накрайници за уши в множество размери, за да намерите идеалното прилягане за вашите уши. Зареждане с USB-C: Заредете калъфа за зареждане на Life Note на включения USB-C кабел.


Bluetooth 5: Ултра-стабилна връзка между безжичните слушалки и вашето устройство осигурява поточно предаване без пропускане на музика, подкасти и други. Моно или стерео: Превключвайте без усилие между използването на една слушалка или и двете.


Спецификации


Аудио чувствителност: 92 dB SPL


Честота: 20Hz-20kHz FPC Загуба на връщане на антената: Типична: -14dB Лимит:-12dB Микрофон: MEMS всепосочен микрофон