НовНиска цена в България

Безжични TWS слушалки Anker Liberty Air 2 Pro с шумопотискане- бели

0194644049430Anker

Anker Liberty Air 2 Pro са тук, за да ви отведат към ново ниво на чист звук чрез насочено активно шумопотискане с помощта на технологията PureNote™, която ви предлага до 45% усилване на баса и до 30% по-широка честотна лента от обикновените драйвери. Чрез персонализирания еквалайзер, HearID, ще имате интелигентно аналзииране на вашия слухов профил, за да имате персонализирана звукова настройка само за вашите уши. 6 шумопотискащи микрофона гарантират, че гласът ви е изолиран и предаван с висока яснота на разговорите за изживяване лице в лице.


16500 лв
В цената има включен данък на стойност 2750 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
СравниТехнология PureNote™ - Кристално чист звук

За да осигурят най-точния и интензивен звук, драйверите на Liberty Air 2 Pro са покрити с 10 втвърдени нанослоя. Тази допълнителна твърдост дава на вашата музика 45% повече бас и 30% по-широка честотна лента, без да жертвате яснота и дефиницията на аудиото.


Вие не сте чули

Транспортният режиме оптимизиран, за да се насочи към рева на двигатели, трафик и обществен транспорт. Намаляването до 90% на шума по време на пътуването ви може да го направи 100% по-поносимо.7-часово време за възпроизвеждане

Един час слушане всеки ден в продължение на една седмица, всичко това без нужда от презареждане


26-часово време за употреба с калъф за зареждане

получете почти 3 пълни зареждания от кутията за зареждане с размер на кибритена кутия


USB-c за бързо зареждане

Зареждайте 15 минути за 3 часа слушане чрез usb-c


Безжично зареждане

Поставете калъфа за зареждане на всяко Qi-сертифицирано безжично зарядно устройство за безпроблемно захранване.Персонализирайте сензорните контроли

Регулирайте сензорните контроли на всеки бутон, за да отговарят на най-използваните от вас функции.


Персонализирайте звукови профили

Поемете пълен контрол над EQ, за да настроите звука точно както ви харесва, или изберете от 22 предварително програмирани настройки, за да накарате вашата музика да блести.


HearID

Картирайте своя уникален профил за слушане и генерирайте персонализирани настройки на EQ. Напълно персонализиран звуков подпис гарантира универсално перфектно изживяване при слушане.


Превключете 

В малко вероятния случай, че има нещо по-важно от вашата музика за слушане, превключете чрез приложението.