Стандартна клавиатура Logitech K120, Черна

LOGITECH-KEY-K120Logitech

Стандартна клавиатура Logitech K120, Черна


2640 лв
В цената има включен данък на стойност 440 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни
Стандартна клавиатура Logitech K120, Черна


НАДЕЖДА КЛАСИКА

Осъществяването на нещата трябва да е просто. Това прави тази пълноразмерна клавиатура подходяща. Това е надежден и издръжлив партньор, оборудван с цифрова подложка с лесен за използване дизайн, който работи веднага. Просто включете тази кабелна клавиатура през USB и отидете.


УДОБЕН И ПЪЛЕН РАЗМЕР

Тази пълноразмерна клавиатура с вградена цифрова клавиатура прави въвеждането на данни, изчисленията и навигацията лесен. Извитият интервал заедно с лесни за четене клавиши осигуряват удобно и познато изживяване при писане.


ЛЕСНО PLUG & PLAY

Клавиатурата работи веднага. Просто включете USB порта и той е готов за работа. Без изтегляния, без настройка, без шум.


 УСТОЙЧИВ НА РАЗЛИВИ

Дизайн, устойчив на разлив. Тестван при ограничени условия (максимум 60 ml разливане на течност). Не потапяйте клавиатурата в течност, издръжливи клавиши и здрави наклонени крака с регулируема височина, тази клавиатура е създадена да издържи.


СЪЗДАДЕН ДА ПРОДЪЛЖИ

K120 е изграден със същите стандарти за високо качество и надеждност, които превърнаха Logitech в глобален лидер №1 за мишки и клавиатури. Въз основа на независими данни за продажбите (в единици), събрани за мишки и клавиатури Logitech от големи световни пазари, включително Канада, Китай, Франция, Германия , Индонезия, Република Корея, Руска федерация, Швеция, Тайван, Турция, Великобритания, САЩ (период юли '19 - юли '20). Само канал за търговия на дребно.


ВЪВЕЖДАЙТЕ ЧУВСТВОТО, КОЕТО ВИ ОБИЧАЕТЕ

Тази стабилна клавиатура доставя познато усещане за писане, с клавиши с дълбок профил и пружиниращо, отзивчиво отскачане.


ПРОИЗВЕДЕНО С РЕЦИКЛИРАН ПЛАСТМАС

Пластмасовите части в K120 включват 51% сертифицирана рециклирана пластмаса след консумация-за да даде втори живот на излезлата пластмаса от старата потребителска електроника и да помогне за намаляване на въглеродния ни отпечатък.
Спецификации

 • Тип на свързване
  С кабел
 • БДС кирилизация
  Да
 • Цвят
  Черен
 • Други
  Дизайн против заливане с течност ( до 60мл )
 • Гаранция, м.
  24 месеца
 • Комплектация
  Не
 • Интерфейс
  USB
 • Тип
  Стандарт
 • Рисивър
  USB