Вертикална прахосмукачка Black+Decker BXVMS600E ES9480030B

Black+Decker


Прахосмукачка 3 в 1. Вертикална прахосмукачка, ръчна прахосмукачка с аксесоари за тапицерия и прахосмукачка с накрайници за таван. Постигнете цялостно почистване на дома си по удобен и лесен начин.

Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Black+Decker BXVMS600E е лека и гъвкава прахосмукачка с кабел, която поддържа дома ви блестящо чист. Постигнете цялостно почистване на дома си по удобен и лесен начин. Нейната мощност от 600 W елиминира всякакъв вид замърсявания бързо и ефективно. Осигурява допълнителна мобилност благодарение на лесната за маневриране смукателна приставка и 6 метра кабел, който ви позволява лесно да почиствате всички части на вашия дом.Теглото ѝ от само 2,5 кг я прави много лека, универсална и удобна прахосмукачка за използване на различни височини. Освен това има резервоар с голям капацитет, така че не е нужно постоянно да изпразвате резервоара по време на почистване.


С 3-фазна филтърна система за абсорбиране на най-малките частици. 

Циклонна система, издръжлив микроперфориран предварителен филтър за многократна употреба и EPA филтър. За да се улесни почистването, предварителните филтри и EPA филтрите могат да се свалят и да се мият.


Можете да почиствате паркет, твърди подове и килими, благодарение на смукателната си приставка за всички видове подове. 

Постигнете най-добри резултати с включените аксесоари: здрава и лека удължителна тръба, приставка за ъгли или труднодостъпни места и четка за мебели и тапицерия.