Готварска печка Gorenje EC5241WG, стъклокерамичен плот

te-ar-17510Gorenje


Групата Gorenje се нарежда сред водещите европейски производители на домакински електроуреди и може да се похвали с повече от шестдесетгодишна история. Техните технологично перфектни, с изключителен дизайн и енергийно ефективни уреди, подобряват качеството на живот на потребителите им в седемдесет страни по целия свят.

Безплатна доставка
61999 лв
В цената има включен данък на стойност 10333 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
СравниВъзможност за готвене на XXL рецепти - Печките Gorenje предлагат увеличена повърхност за печене и употребата на екстра големи тави. Иновативните решения позволяват оптимизирана консумация на енергия и равномерно изпечена храна, независимо от количеството. Пълната ширина на фурната се използва ефективно, а технологиите се грижат храната да е равномерно изпечена на всички нива.


Двоен нагревател за равномерно изпечена храна - Отличните резултати се постигат от комбинация между голям и малък нагревател, като последният е разположен вътре в големия. Интелигентното разположение на нагревателите позволява оптимално разпределение на топлината и гарантира отлично печене всеки път, храната е изпечена отвън и мека отвътре. Комбинацията променлив нагревател може да използва или външния или вътрешния, или и двата едновременно.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Обем на фурната: 62 л

Ергономични бутони

Размери (ШхВхД): 50 × 85 × 59.4 см


Стъклокерамичен плот

4 HiLight зони


предна лява: Ø 18 см, 1.7 kW,

предна дясна: Ø 14.5 см, 1.2 kW,

задна лява: Ø 14.5 см, 1.2 kW,

задна дясна: Ø 18 см, 1.7 kW


Функции:

Вентилатор

Малък грил наргевател

Размразяване


Водно почистване

Програма за деликатно печене

Осветление


1 плитка емайлирана тава

1 дълбока емайлирана тава


AquaClean почистване

SilverMatte

Решетка


Индикатор за остатъчна топлина

Компактна врата с двойно стъкло

Тегло нето: 38.9 кгГотварските печки не са оборудвани със захранващ кабел. Препоръчваме свързването към електрическата мрежа да се извърши от специалист.


Свързани продукти