Готварска печка Gorenje EC5241SG, стъклокерамичен плот

te-ar-17509Gorenje


Групата Gorenje се нарежда сред водещите европейски производители на домакински електроуреди и може да се похвали с повече от шестдесетгодишна история. Техните технологично перфектни, с изключителен дизайн и енергийно ефективни уреди, подобряват качеството на живот на потребителите им в седемдесет страни по целия свят.

Безплатна доставка
67000 лв
В цената има включен данък на стойност 11167 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
СравниSilverMatte емайл


Качеството и типа на емайла са изключително важни за работата на печката. SilverMatte е особено издръжлив и здрав материал, който може да издържи на екстремни температури. Без микро пори, емайлът покрива вътрешността на фурната и тавите, като ги прави изключително издръжливи на високи температури. Покритието на вътрешността подобрява отразяването на топлина и гарантира допълнителна изолация. Затова, вътрешността на фурната винаги остава стерилна и безопасна.


HomeMade форма


Характерната заоблена форма е една от най-значимите характеристики на фурните Gorenje. Вдъхновена от традиционните фурни за дърва, тя позволява горещият въздух да се движи свободно. Тъй като храната се нагрява равномерно от всички страни, винаги е приготвена перфектно: хрупкава отвън и сочна отвътре.


AquaClean


Благодарение на специалния висококачествен емайл, функцията AquaClean гарантира още по-ефективно почистване на вътрешността на фурната. Необходимо е само да сипете половин литър вода в тавата за печене и да активирате AquaClean след всяко готвене. След едва 30 минути, резултатите ще бъдат видими по цялата повърхност и тавите за печене. Петната и мазнините са омекнали и могат лесно да бъдат забърсани с кърпа.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:


Цвят: Сив металик

Обем на фурната: 62 л

Ергономични бутони

Размери(ШхВхД): 50 × 85 × 59.4 см


Стъклокерамичен плот

4 HiLight зони

предна лява: Ø 18 см, 1.7 kW,

предна дясна: Ø 14.5 см, 1.2 kW,

задна лява: Ø 14.5 см, 1.2 kW,

задна дясна: Ø 18 см, 1.7 kWФункции:

Вентилатор

Инфра нагревател

Малък грил нагревател


Размразяване

Водно почистване

Програма за деликатно печене


Осветление

1 плитка емайлирана тава

1 дълбока емайлирана тава


Решетка

AquaCleanпочистване

SilverMatte


Индикатор за остатъчна топлина

Консумация на енергия: 0.77 кВт/ч (вентилаторна), 1.03 кВт/ч (конвенционална)

Тегло нето: 39.5 кг

Компактна врата с двойно стъклоГотварските печки не са оборудвани със захранващ кабел. Препоръчваме свързването към електрическата мрежа да се извърши от специалист.