-10%

Еспресо машина Heinner Soft Cream HEM-250

te-ar-19492Heinner
С или без мляко, чисто или леко подсладено с мед или кафява захар, независимо под каква форма, доброто кафе ще ви донесе усмивка и ще зарадва вашите сетива всяка сутрин или по всяко време на деня, когато имате нужда от прилив на енергия. За това имате на разположение ръчната еспресо машина HEINNER HEM-250, която ще Ви помогне да приготвите вкусно кафе, според вашето желание.

Безплатна доставка
14310 лв15900 лв
В цената има включен данък на стойност 2385 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Сравни

Помпа с налягане 15 бара

С помпа с високо налягане от 15 бара, уредът доставя аромата на смляно кафе за еспресо или капучино с кремообразна текстура, приготвено бързо и лесно. Пригответе се да изпитате интензивния аромат на напитки като тези, приготвени от най-квалифицирания бариста.


Капацитет 1 л

Капацитетът от 1 литър на резервоара ще се окаже много полезен в дните, когато искате да имате винаги прясно кафе под ръка, но особено когато искате да приготвите горещи и ароматни напитки за всички гости.


Двоен филтър от инокс

Двойният филтър от инокс ви дава възможност да приготвяте 2 чаши кафе едновременно. Защо да чакате, за да се насладите на любимата си напитка?


Опции за приготвяне: еспресо и капучино

Еспресо или капучино? Това е трудно решение, нали? HEINNER HEM-250 ви позволява да приготвите и двете напитки. Имате две възможности за приготвяне: еспресо и капучино.


Алуминиев нагревател

Нагревателят на еспресо машината е направен от алуминий, издръжлив и устойчив във времето.

Цвят: Черен

Мощност: 1050 W

Налягане на помпата: 15 bar

Капацитет на воден резервоар: 1 l

Ширина: 30.5 cm

Дълбочина: 25 cm

Височина: 34 cm

Тегло 3.7 Kg